Novosti

Za povjerenika Regije 2 NES-a (Tuzlanski kanton) imenovan Nedžad Hamzić, a za povjerenika Gradskog odbora Tuzla Almir Salkić

Nedžad Hamzić imenovan je za povjerenika Regije 2 Narodnog evropskog saveza BiH (Tuzlanski kanton), a za povjerenika Gradskog odbora Tuzla Almir Salkić.
Hamzić je bivši zastupnik u Skupštini, a prva mu je zadaća formirati općinske, odnosno gradske organizacije na području TK te nastaviti uspješno širenje i razvoj NES-a.
Gradska organizacija Tuzla već je formirana i za povjerenika je izabran Salkić, ugledni ljekar.
-Predsjednik NES-a, gospodin Nermin Ogrešević pokazao je šta rad, red i poštenje mogu učiniti na mikronivou. Ogrešević je tokom posljednje decenije nekada nerazvijeni Cazin učinio poslovnim i trgovinskim centrom, prepoznatljivim u široj regiji. Politika NES-a – bezuvjetni razvoj i sinhroniziranje rada države, entiteta, kantona, gradova i općina – ono je čemu i sami težimo, zbog čega smo spremni raditi na prezentaciji te politike građanima Tuzle i TK – poručio je Hamzić.
Građani Tuzle i Tuzlanskog kantona će lično biti u mogućnosti pristupiti NES-u u narednom periodu u prostorijama stranke.