Novosti

Svečano otvorena kancelarija Općinske organizacije Narodnog evropskog saveza (NES) Travnik

Upriličeno je svečano otvorenje još jedne kancelarije Narodnog evropskog saveza (NES) BiH, i to Općinske organizacije Travnik.
Domaćini skupa su bili predsjednik Općinske organizacije NES Travnik Mesud Kadić te njegovi najbliži saradnici prof. Meris Zulić, Enver Konjalić, Nisad Spahić i Sefir Čejvan, koji su istakli veliko zadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima NES-a u ovoj općini, s tim da se uz nove prostorije očekuje još veći angažman svih članova Općinske organizacije u Travniku.
Otvaranju kancelarije su prisustvovali i predsjednik NES-a BiH Nermin Ogrešević, predsjednik Regije 3 NES-a dr. Ramo Isak, zastupnik NES-a u Parlamentu BiH Jasmin Emrić, zastupnik NES-a u Parlamentu FBiH Irfan Durić, kao i NES-ovi savjetnici u Vladi ZDK.
Svi prisutni su saglasni s tim da je ovo samo još jedan od dokaza da je NES trenutno najperspektivnija politička opcija u BiH i da je to narod svakako prepoznao, o čemu najbolje svjedoči masovno pristupanje novih članova svim općinskim organizacijama NES-a u našoj zemlji.