Novosti

Održan centralni izborni skup NES-a Visoko: Učinit ćemo sve da bude svjetlija budućnost BiH

Velika sala Kulturnog centra Altindag u Visokom, ipak, nije bila dovoljno velika sinoć da primi sve članove, simpatizere i sve ostale građane, koji su došli na centralni izborni skup Gradske organizacije Narodnog evropskog saveza Visoko.
U pobjedničkoj atmosferi, kao domaćin skupa, obratio se predsjednik Gradskog odbora NES-a i aktuelni ministar MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Dario Pekić, a zatim i ostali visočki kandidati, koje ova organizacija ima za sve nivoe vlasti.
Na skupu su se obratili i nosioci lista za Parlamentarnu skupštinu BiH, Parlament Federacije i Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona.
Prisutnima se obratio i predsjednik NES-a Nermin Ogrešević, koji je govorio o aktuelnim temama u vezi sa svim sferama društvenog života, kao i Ramo Isak, predsjednik Regionalnog odbora NES-a, koji je predstavio rezultate dosadašnjih aktivnosti Vlade ZDK i svoje djelovanje kroz Dom naroda Parlamenta Federacije.
Ovaj skup u Visokom bio je još jedna potvrda da NES igra veliku ulogu na političkoj sceni Visokog i da su budućnost i prosperitet sigurno mogući, uz kandidate ove stranke, koji očekuju veliku pobjedu.