Novosti

Narodni evropski savez Velika Kladuša bogatiji za 62 mlada člana

Danas je u Općinskoj organizaciji Narodnog evropskog saveza Velika Kladuša upriličen susret novih mladih članova stranke i najviših predstavnika NES BiH.
Svoje članstvo u Narodnom evropskom savezu ozvaničilo je 62 mladih koji su opredijeljeni za rad na promjenama u svojoj sredini, ali i cijelom sjevero-zapadnom dijelu Bosne i Hercegovine.
-“Mladi ljudi su oduvijek najveći kapital i potencijal, a pri tom i naša najveća obaveza. Ovaj trenutak u Velikoj Kladuši je zasigurno jedan od najznačajnijih dana za sve nas jer impresivna brojka onih koji žele raditi, mijenjati stanje na bolje i biti dio velike misije kakvu predvodi Narodni evropski savez, zaslužuju najveće poštovanje i apsolutnu podršku”, istaknuo je Nermin Ogrešević, predsjednik NES BiH.
Svečanom trenutku učlanjenja prisustvovali su i predsjednik OO NES Velika Kladuša Sabahudin Koštić, predsjednik NES Regija 1 Mustafa Ružnić, zastupnik NES-a u Parlamentarnoj skupštini BiH Jasmin Emrić, kao i vijećnici NES-a u Općinskom vijeću Velika Kladuša.
Kvalitetno i značajno ojačana Općinska organizacija NES Velika Kladuša već ima razvijenu strategiju i spremne kapacitete za izbornu godinu i kako je naglašeno na kraju današnjeg susreta, očekuju nas velike pozitivne promjene koje građani već predugo očekuju.